Bruger log ind    
 + Register
  • Main navigation
Menu
Om klubben

Lær at dykke

Hvem som helst kan gå ned i en butik der forhandler dykkerudstyr og købe dragt, finner, regulator, flasker og hvad der ellers er nødvendigt for at kunne opholde sig mere end et par minutter under vandet. Men uden uddannelse er det som at sætte sig ind i en bil og køre en tur uden at have taget et kørekort. En risikabel affære.

For at kunne dykke sikkert er uddannelse nødvendigt. Under uddannelsen lærer du om de fysiske betingelser/love du bliver påvirket af når du dykker, om teknikker, om udstyr og om sikkerhed. Et uddannelsesforløb består både af teori og praktiske øvelser og afsluttes med både en teoriprøve og et antal praktiske prøver.

I Rødovre Sportsdykker Klub uddanner vi efter CMAS systemet under Dansk Sportsdykker Forbunds (DSF) retningslinier. CMAS systemet er opdelt i 3 niveauer: CMAS * (1 stjernet), CMAS ** (2 stjernet) og CMAS *** (3 stjernet). Dertil kommer special uddannelser i f.eks. Nitrox. CMAS * svarer nogenlunde til et PADI Open Water kursus og CMAS ** til et PADI Rescue Diver kursus.

Vi afholder CMAS * kursus fra marts til maj. CMAS ** kursus bliver afholdt fra september til december. CMAS *** og Nitrox kurser bliver afholdt efter behov.

For yderligere information kontakt Ken Bordig på mail eller telefon 2093 9795.

Vi afholder også speedbådskørekorts kurser. Kontakt Ken Bordig for at høre nærmere (se forrige afsnit for kontakt information)

2014-02-05 16:12:25
 
RSKNyt

Læs det seneste klubblad her!

RSKNyt 2021-3

Læs ældre numre her.