Bruger log ind    
 + Register
  • Main navigation
Udvalg
I RSK er det praktiske arbejde fordelt på nogen udvalg. Disse udvalg har så ansvaret for at de opgaver der ligger under dem bliver udført.

Du er som medlem altid velkommen til at kontakte en person i udvalget. Er du interesseret i at arbejde i et af udvalgene så kontakt bestyrelsen.

Udvalg Ansvarlig Ansvarsområde
Uddannelse Ken Bordig Starter uddannelseskursus til CMAS * og ** certifikat ved behov omfattende teori og praktik i svømmehal, samt praktik i åbent vand. Endvidere er der kurser til Nitrox, Blender, Vrag og rekreativ Trimix.
Tur Ken Bordig Arrangerer dykkerture året rundt. På en dykkerture er der en turleder og en dykkerleder, som i samarbejde med turens deltagere arbejder på at gøre turen så sikker og oplevelsesrig for alle.
Sikkerhed Ken Bordig Arbejder for større sikkerhed ved dykning. Vejleder i søsports- og sejlsportsregler, brug af sikkerhedsudstyr og sikkerhedsregler ved dykning. Vedligeholdelse at bl.a. klubbens sikkerhedsudstyr samt afholdelse af mindst 1 flaskeeftersyn årligt.
Båd ledig Skal sikre at båden er sødygtig og dens udstyr i god orden/stand. Sørge for at sikkerhedsudstyr er funktionsdueligt, samt at trailer er i lovmæssig stand. Står for at få fortaget service på motor.
Fest Laura S. Neumaier
Sørger for begivenheder som juleafslutning, åbningsfest og klubbens fødselsdag samt andre festlige lejligheder.
Redaktion Nikolaj Bech Udsender mindst 4 klubblade om året. Heri kan alle bringe indlæg. Hvert nummer bringer så vidt muligt nyt fra bestyrelsen. Bringer oplevelser fra ture, samt informationen om forestående ture. Samt en 3 måneders turkalender.
Foto Nikolaj Bech Udvalget søger for at fremme interessen for undervandsfotografering, samt løsning af UV - fotografiske opgaver. Afholder filmaftener.


2018-08-08 08:38:50
 
RSKNyt

Læs det seneste klubblad her!

RSKNyt 2021-3

Læs ældre numre her.