Bruger log ind    
 + Register
  • Main navigation

Indmeldelse

 

For at melde dig ind i RSK skal du udfylde formularen nederst på siden. Det er vigtigt at alle felter bliver udfyldt korrekt, dog er det ikke alle felter der absolut skal udfyldes. Felter med * skal udfyldes for at kunne sende formularen.

Dykning: Klubben er åben for alle anerkendte certifikater og man kan dykke inden for de grænser ens certifikat sætter. Vi forbeholder os retten til at foretage et prøvedyk med et nyt medlem for at sikre at vedkommende forstår og kan dykke efter klubbens sikkerhedsregler.

Uv-rugby: Der kræves ikke noget certifikat for at deltage i uv-rugby. Alle er velkomne.

Passivt medlem: Passive medlemmer kan ikke deltage i dykning og uv-rugby. De er velkomne til at deltage i sociale arrangementer og i svømmehallen om onsdagen.

Ungdom: Vi har pt. ingen aktiviteter for unge under 15 år så der gælder samme betingelser som for passive.

Man kan som aktiv deltage både i dykning og uv-rugby for det samme kontingent. Hvis du ønsker at deltage i begge dele så vælg den ene, hvilken betyder ikke så meget, du kan så under yderligere information angive at forventer at deltage i begge aktiviteter. Vi bruger information til at meddele de ansvarlige for den valgte aktivitet at de har et nyt medlem.

Certifikat er kun nødvendigt hvis du vil dykke. Vi vil under alle omstændigheder tjekke disse inden du dykker med os første gang. Har du ikke et certifikat har vi jævnligt kurser. Se mere under "Lær at dykke" i menuen.

Alle aktive medlemmer bliver automatisk meldt ind i Dansk Sportsdykker Forbund (DSF). Dette er i henhold til Dansk Idræts Forbunds (DIF) regler. Er man aktivt medlem i flere klubber under DSF kan man få kontingent pengene tilbage for de ekstra medlemsskaber ved at henvende sig til DSF.

Kontingenterne er pt. per halvår (opkræves februar og august):

* Ungdom (<15 år) kr. 50,-
* Aktiv (<20 år) kr. 350,-
* Aktiv (>20 år) kr. 500,-
* Passiv kr. 150,-
* DSF (helt år, opkræves i december) under 18 år kr. 161,-, over 18 år kr. 300,-

Indmeldelse
Fulde navn *
Adresse, post nr. og by *
Telefon nr. *
Fødselsdag *
Køn *
Type medlemsskab *
Email adresse
Certifikater
Yderligere oplysninger
 
* Skal udfyldes
RSKNyt

Læs det seneste klubblad her!

RSKNyt 2021-3

Læs ældre numre her.