Bruger log ind    
 + Register
  • Main navigation

Bliv medlem

Rødovre Sportsdykker Klub tilbyder aktiviteter indenfor dykning.

Dykning: Klubben er åben for alle anerkendte certifikater (CMAS, PADI, NASE osv.), man kan dykke inden for de grænser ens certifikat sætter. Vi forbeholder os retten til at foretage et prøvedyk med et nyt medlem for at sikre at vedkommende forstår og kan dykke efter klubbens sikkerhedsregler.

Passivt medlem: Passive medlemmer kan ikke deltage i dykning og uv-rugby. De er velkomne til at deltage i sociale arrangementer og i svømmehallen om onsdagen.

Ungdom: Vi har pt. ingen aktiviteter for unge under 15 år så der gælder samme betingelser som for passive.

Man kan som aktiv deltage både i dykning og uv-rugby for det samme kontingent.

Certifikat er kun nødvendigt hvis du vil dykke. Vi vil under alle omstændigheder tjekke disse inden du dykker med os første gang. Har du ikke et certifikat har vi jævnligt kurser. Se mere under "Lær at dykke" i menuen.

Alle aktive medlemmer bliver automatisk meldt ind i Dansk Sportsdykker Forbund (DSF). Dette er i henhold til Dansk Idræts Forbunds (DIF) regler. Er man aktivt medlem i flere klubber under DSF kan man få kontingent pengene tilbage for de ekstra medlemsskaber ved at henvende sig til DSF.

Kontingenterne er pt. per halvår (opkræves februar og august):

  •     Ungdom (<15 år) kr. 50,-
  •     Aktiv (<20 år) kr. 350,-
  •     Aktiv (>20 år) kr. 500,-
  •     Passiv kr. 150,-
  •     DSF (helt år, opkræves i december) under 18 år kr. 160,-, over 18 år kr. 300,-

Har du lyst til at dykke i RSK så kan du melde dig ind via nedenstående link, kontakte os på e-mail eller ringe til kassereren.

 


2021-02-24 21:01:28
 
RSKNyt

Læs det seneste klubblad her!

RSKNyt 2021-3

Læs ældre numre her.